IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    
  • Shop > Telefoni > Headset telefoni

PLANTRONICS Voyager Focus UC B825M Bluetooth Headset


Kr. 1782,- (2.228,- inkl. moms)

Lager :

Varenr.: 899350
  • Beskrivelse
  • Teknik
  • Datablad
Hold fokus på din samtale og ikke baggrundsstøjen med den sofistikerede, støjreducerende og medrivende Plantronics Voyager Focus UC Stereo Bluetooth Headset.

Arbejde og underholdning, der følger dig
Tilbyder problemfri forbindelse til din PC eller smartphone, og integration med førende UC-applikationer. Dette headset er klar til at arbejde, når du er. Med op til 30 meters trådløs rækkevidde kan du nyde mobilitet under opkald og musik i fremragende kvalitet. Uanset om du er ved dit skrivebord, i mødelokalet eller i køkkenet. Nyd friheden uden tab af pålidelighed.

Den banebrydende active og passive støjreduktion, giver dig mulighed for at koncentrere dig om dine opkald eller musik uden forstyrrelser. Med tre præcisions tunet mikrofoner og muting muligheder, kan dine opkald også koncentrere sig om dig. Og når du har brug for at være opmærksom på hvad der foregår omkring dig, trykker du blot på OpenMic knappen for at kunne fokusere på dine omgivelser.

- Aktiv støjreducerende teknologi holder baggrundsslyde ude.
- Smart sensor teknologi bruger kontekstuel intelligens til at følge med.
- Dynamic Mute Alert sanser og advarer dig, når du taler i mute tilstand.
- Op til 12 timers taletid per opladning.

Worry-free mute - Et headset der ved, hvad der sker.
Styr dine samtaler med intuitive mute kapaciteter og indbyggede intelligente sensorer. Du kan nemt mute/unmute på en knap, eller blot ved at tage headsettet ud og sætte det på igen. Musik pauser automatisk, når der kommer et opkald. Hvis du forsøger at tale mens headsettet er i mute tilstand, vil den dynamiske Mute Alert advare dig.

Når det er tid til at nyde musikken på dit headset, leverer Voyager UC en rig bas, klar diskant og naturlige mellemtoner i overlegen stereo.

Egenskab Data
Produktnr.202652-02