JOBMATE Touch Ergonomisk touchpad Silver

Tynd og elegant ergonomisk mus med lækkert design, der giver hurtig og direkte respons.

På lager
1195,-

1.494,- inkl. moms

 • Beskrivelse

  En endnu smartere måde at arbejde på.

  Med Jobmate Touch introduceres helt nye perspektiver i arbejdet med et ergonomisk pegeredskab. Det tynde og enkle design, kombineret med en stor styreplade med smarte funktioner, gør arbejdet både enklere og sjovere.

  Hele pladen har en touch-funktion, som giver både hurtig og direkte respons. Den store glatte overflade gør, at du arbejder i glidende bevægelse når du zoomer og scroller, det føles både smidigt og ergonomisk. De bløde, ophøjede håndledsstøtter giver maksimal aflastning til hænder og håndled.

  Korrekt arbejdsstilling


  Smerter i ryg, skuldre, arme og håndled skyldes statisk arbejde. At anvende en almindelig mus medfører især to problemer. Du holder armen strakt ud fra kroppen, hvilket øger belastningen. Desuden bliver det svært at variere arbejdsstillingen.

  En smartere måde er at holde armene tæt ind til kroppen og at anvende én hånd eller begge hænder, når du betjener markøren. Så får du en afslappet holdning og kan desuden nemt skifte arbejdsstilling. Det mindsker den statiske belastning og betyder, at du kan arbejde mere effektivt. Men frem for alt får du det bedre – både på arbejdet og derhjemme.

 • Tekniske data
  Egenskab Data
  Produktnr.500201
 • Tilbehør
  Varenr. Produkt DKK
  JOBMATE JOBMATE Touch Ergonomisk Touchpad Black 1.195,-