IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    
  • Shop > Printere & Tilbehør > Bonprinter

EPSON TM-T88VI Termisk Bonprinter USB LAN (netværk) Sort m/buzzer


Kr. 2425,- (3.031,- inkl. moms)

Lager :

Varenr.: 913924
  • Beskrivelse
  • Teknik
  • Datablad
Pålidelig, hurtig kvitteringsprinter med mobil tilslutning, som gør det nemt at føje web- og mobilbaserede POS-tjenester til et traditionelt pc-baseret POS-system.

TM-T88VI er Epsons nye, moderne kvitteringsprinter, der er designet til at fungere med både traditionelle pc-baserede POS-systemer og de stadigt mere populære web- og tabletløsninger. Dette gør den perfekt til butiks-, bar- og restaurationsejere, der ønsker at udvikle effektive måder at interagere med kunder på, og til dem, der kun vil køre et traditionelt eller permanent kombineret system.

Den alsidige kvitteringsprinter Epson TM-T88VI tilbyder detailhandlere, restauranter, barer og andre kommercielle virksomheder mulighed for at udforske web-og mobilbaserede POS-løsninger uden at miste den funktionalitet, der findes i et traditionelt pc-baseret system, da begge kan køre parallelt. Denne sameksistens betyder, at brugerne kan migrere så hurtigt, de vil, køre begge systemer samtidig eller blot holde fast i en traditionel opsætning.

Fleksibel tilslutning
Server Direct Print-funktionalitet gør det muligt for TM-T88VI at udskrive direkte fra en webserver. Den understøtter også beacons, som hjælper mobilenheder med at identificere den nærmeste printer, hvilket gør den ideel til POS-miljøer med flere printerinstallationer, mens NFC-understøttelse gør det nemt at tilknytte tablets, smartphones og andre mobile enheder.

Høj ydeevne og lave driftsomkostninger
Ud over fleksibilitet giver TM-T88VI enestående ydeevne med udskrivningshastigheder på op til 350 mm/sek. og fremragende pålidelighed. En funktion til papirfødning bagfra hjælper med at spare papir uden at påvirke ydeevnen og reducerer driftsomkostninger og papirspild.

Kompakt skrivebord
TM-T88VI har nøjagtig den samme størrelse som TM-T88V, så du kan opgradere til et helt nyt system uden at skulle lave om på dit diskområde, og den kan fås i både sort og hvid, så den passer til indretningen i enhver forretning, bar eller restaurant.
Egenskab Data
Produktnr.C31CE94112