DICOTA Backpack Active 14-15.6i - Black/Yellow

Super funktionel rygsæk i topkvalitet til dig, der leder efter noget mere end det almindelige.

Lager: Ring
461,-

576,- inkl. moms

 • Beskrivelse

  Active rygsækken fra Dicota er kendetegnet ved sit sporty look kombineret med stor funktionalitet og perfekt beskyttelse.

  Materialet, som er både let og slidstærkt samtidig, betyder at man kan rejse uden at skulle slæbe ekstra belastninger omkring. Enheden vil være forsvarligt stuvet væk i det skjulte notebook rum på bagsiden af ??rygsækken, så du har fået alt det udstyr, du har brug for ethvert eventyr. Samtidig er du også bedre sikret, i og med din computer vil ligge op ad ryggen, sikker fra tyveri.

  - Skjult notebook rum med HDF (High-Density Foam)
  - Let rygsæk med holdbare materialer.
  - Polstret lomme til iPad og tablets op til 10,1”.
  - Lille lomme til briller og andet småt mobilt tilbehør.
  - Skjult sikkerhedslomme til at gemme værdigenstande.
  - Smart indvendig kabelføring til mobil opladning af dine enheder.
  - Sidelommer til drikkeflasker eller paraply.
  - Komfortable skulderstropper og ergonomisk ryg polstring.
  - Reflekterende detaljer for bedre sikkerhed i mørke.

  Rygsækken er præget af materialer af høj kvalitet og sofistikerede detaljer. Det rummelige hovedrum byder på masser af plads til sportsudstyr, dokumenter og andre mobilt tilbehør. Du kan være sikker på at din mobile følgesvend bliver perfekt beskyttet takket være en tablet lomme. Det forreste rum med nøglering og slip lommer vil holde alt pænt, og giver det perfekte sted at gemme dine personlige ejendele. Din drikkeflaske og paraply kan opbevares på en pladsbesparende måde i de udvendige lommer, mens kompressionsremme på begge sider kan anvendes til at komprimere rygsækken, hvilket skaber en mere kompakt løsning.

  Et andet højdepunkt ved rygsækken er sikkerhedslommen, som er blevet usynligt syet ind i den bagerste polstring. Det er det perfekte sted at opbevare dine værdigenstande utilgængeligt for lommetyve.

 • Tekniske data
  Super funktionel rygsæk i topkvalitet til dig, der leder efter noget mere end det almindelige.
  Egenskab Data
 • Tilbehør