LOGITECH M220 Silent Black Wireless Mouse

M220 Silent mus - støjsvag, komfortabel og prisvindende.

Lager: Ring
155,-

194,- inkl. moms

 • Beskrivelse

  Nyd stilheden

  Få klaret alle dine opgaver uden at blive forstyrret eller forstyrre andre. Silent-mus er næsten lydløse takket være støjreduceringen på mere end 90 %.* Holdbare fødder med høj ydeevne der glider lydløst over skrivebordet. Et blødt scrollehjul fuldender den lydløse oplevelse. Med Silent-mus slipper du for støj samtidig med at du ikke forstyrrer dine omgivelser. Dette kan blive dit sidste irriterende klik. Familie og venner vil takke dig.

  Støjreduktion på mere end 90%
  Du får den samme fornemmelse når du klikker, men en støjreducering på mere end 90 % af kliklyden betyder at du og dine omgivelser kan nyde lyden af stilhed. Den har også fødder i et materiale der giver en høj ydeevne, og et gummihjul så det er hurtigt og støjfrit at scrolle.

  Enkel. Pålidelig. Solid
  Den har en trådløs rækkevidde på op til 10 m takket være nanomodtageren der kan blive siddende i computeren. M220 Silent har indbygget Logitech® Advanced Optical Tracking som er designet til ultrapræcise bevægelser på næsten hvilken som helst overflade. Intet besvær, ingen software kræves. Fungerer sammen med computere med Windows®, Mac, Chrome OS™ eller Linux®.

  18 måneders batterilevetid
  Den har teknologi der giver et effektivt energiforbrug så tiden mellem batteriskift forlænges. Dvaletilstanden på M220 Silent aktiveres automatisk når den ikke bruges.

  Behagelig form. Mobil størrelse
  Designet der passer til begge hænder, tilbyder mere komfort og præcision end dit pegefelt. Dens lille størrelse er perfekt til at smide i en taske og tage med på farten.

  Quiet Mark-certificering
  Logitech er den første producent af mus som har modtaget Quiet Mark-certificeringen. Dette internationale prisprogram fra UK Noise Abatement Society blåstempler teknologi der er designet til at reducere støj.

  Kassen indeholder:
  Mus
  Nanomodtager
  1 AA-batteri (installeret på forhånd)
  Brugervejledning

  Højde x bredde x dybde: 14,4 x 18,7 x 6,1 mm
  Vægt: 1,8 g

 • Tekniske data
  Egenskab Data
 • Tilbehør
  Varenr. Produkt DKK