IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    
  • Shop > iPhone tilbehør > Cover til iPhone 7/7 Plus

UAG iPhone 7/6S Plasma Composite - Cobalt Blue


Kr. 208,- (260,- inkl. moms)

Lager :

Pakkekøb

1 stk 5 stk 10 stk
208,- /stk. 194,- /stk. 181,- /stk.
stk. priser ekskl. moms

Varenr.: 954026
  • Beskrivelse
  • Teknik
  • Datablad
UAG-etuiet i kompositmateriale har en fjerlet, armeret komposit-konstruktion med en blød, stødabsorberende indvendig del. Dette etui er testet af militæret og opfylder MIL‐STD 810G-516.6.

Blændfri flashfoto
På fronten af etuiet er der en specialkonstrueret kant, der afleder uønsket interferens af blitzen og giver smukke billeder hver gang.

Ridsefri polstringer
På hjørnerne sidder der beskyttelsespuder, som passer til rammen omkring skærmen og beskytter mod ridser og slid, uanset om din enhed ligger med forsiden opad eller nedad.

Robust ydre + blød kerne, der modstår stød
Vores patenterede komposit-design kombinerer en hård yderkonstruktion med en blød, stødabsorberende indvendig del. Den unikke form på etuiet sikrer også konstruktionsmæssig fasthed.

Fjerlet kompositkonstruktion
Indvendigt er din enhed beskyttet med en blød gummipude, som sikrer en god pasform og har et specialkonstrueret vægtreducerendebikagemønster. Vores krystalklare HD-skærmbeskytter og skærm med blød gummibelægning hele vejen rundt giver komplet beskyttelse til din skærm, samtidig med, at tilgængelighed og følsomhed maksimeres.

Store knapper
Store følsomme knapper med unikt design for nem adgang og maksimal responsivitet forbedrer brugen af din enhed. UAG-etuier er testet af militæret og er kompatible med MIL‐STD 810G‐516.6. For at opnå denne certificering, skal enheden tabes fra en højde på 122 cm både på forsiden, hjørnerne og bagsiden. Enheden tabes i alt 26 gange og skal efter testen kunne fungere normalt, og der må ikke kunne påvises nogen form for skade på touchskærmen.

UAGs etuier har et fuldendt design, der kan modstå de slag og stød, som en ekstrem og aktiv livstil kan byde på.

Egenskab Data
Produktnr.0854778006753