IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    

Creative Headset Flex Black


Kr. 197,- (246,- inkl. moms)

Lager :

Varenr.: 991801
  • Beskrivelse
  • Teknik
  • Datablad
Det siges ofte, at rejsen betyder mere end destination. Lad det betyde noget med Creative Flex hovedtelefonerne. De ultralette og sammenfoldige hovedtelefoner giver dig mulighed for at nyde ethvert øjeblik af din musik på farten.

Nyd kraftig og dynamisk lyd med en bombastisk bas og klare, naturlige vokaler med de lydhøre 32mm Neodymium drivere. Få det bedste ud af din musik til kontoret, på farten eller derhjemme.

Lette og behagelige
Læderets blødhed gør Flex hovedtelefonerne til en fornøjelse at bære. Øredelen kan drejes 90 grader, så de passer perfekt til alle. Denne kombination udgør et ergonomisk design, der er behageligt nok til at bære hele dagen lang.

Disse hovedtelefoner er konstrueret til musik på farten, og de kan nemt foldes for nem og bekvem opbevaring. Det kompakte design passer ind i næsten enhver taske uden at optage for meget plads.Alt ved hånden
Tag dine opkald eller lyt til musik, takket være en praktisk in-line-mikrofon og fjernbetjening. Med Flex hovedtelefonerne kan du forblive tilsluttet, mens du er på farten. Så du behøver ikke nå din telefon for at håndtere opkald og musik.

Dit eget valg
Skift farve på hovedtelefonerne, når du har lyst. Der følger fire par udskiftelige farvekapsler med, så du til hver en tid kan ændre farven.

Pakkens indhold
1 par Creative Flex-hovedtelefoner
Fire par udskiftelige farvekapsler
GARANTI - 2 års begrænset hardwaregaranti
Egenskab Data
Produktnr.51EF0710AA000