IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    

HP Monitor 27i Display


Kr. 2066,- (2.583,- inkl. moms)

Lager: Nej (ring for mere info)

Varenr.: 992679
  • Beskrivelse
  • Teknik
  • Datablad
Vores tyndeste LCD-skærm til dato har et elegant design, der er meget iøjnefaldende. Du får klare og levende billeder fra stort set alle vinkler til en særdeles overkommelig pris.

Vores tyndeste LCD-skærm til dato
Flytter grænserne for tyndhed i et iøjnefaldende design. Med vores innovative brug af stærkt og let metal har vi skabt vores tyndeste LCD-skærm til dato.

Imponerende fra kant til kant
På grund af den ekstra brede synsvinkel og en levende opløsning på 1920 x 1080 får du med denne skærm uden ramme en omfattende underholdningsoplevelse og mulighed for visning på flere skærme helt uden problemer.

Virkelighedstro farver
Når du ikke kan skelne mellem farverne på skærmen og i den virkelige verden, er resultatet et smukt og levende billede. Med Technicolor-farvecertificering er farvenøjagtigheden sikret hver eneste gang.

Skærm uden ramme
Idet der ikke er nogen kant omkring skærmen, får man en ultrabred visning og mulighed for problemfri brug af flere skærme.

Forbedrede billeder
HP Enhance+-opløsning sikrer en bedre billedkvalitet med avanceret støjreduktion, der giver skarpere og renere billeder. Ved at reducere overeksponering forstærker dette avancerede støjfilter billederne, så du får skarpere fotos, videoer og spil.

Indstillingerne for skærmmenuen kan justeres af brugeren
Med HP My Display Smart-softwaren kan du også dele skærmen op, så flere programvinduer kan være åbne samtidig, og du kan endda også gemme brugerbestemte indstillinger til nem opstart.

Refleksion reduceres
Den typiske refleksion fra blanke skærmoverflader er reduceret mærkbart vha. den forbedrede lave skærmsløring, uden at det går ud over skærmbilledets skarphed og kontrast.

Energieffektivitet på din måde
Du gør miljøet – og din tegnebog – en tjeneste, når du bruger HP 27er-skærmen på 68,58 cm (27"). Den opfylder strenge retningslinjer for energiforbrug og hjælper med at reducere dit CO2-udslip.
Egenskab Data
TypeLED-baggrundsbelyst LCD-skærm / TFT aktiv matriks
Skærmstørrelse27 tommer
FarveNaturligt sølv
Skærmopløsning1920x1080 ved 60 Hz
BilledformatWidescreen - 16:9
Dot pitch / Pixel afstand0,311 mm
Responstid7 ms (grå-til-grå)
Lysstyrke / Klarhed250 cd/m2
Kontrastforhold1000:1 / 5000000:1 (dynamisk)
Lyd / Højttalere-
Signal input-
Skærm positionsindstilling-
Strømforbrug i drift28 Watt
Dimensioner62.1 cm x 19.45 cm x 45.56 cm
Vægt3,79 kg
GarantiBegrænset garanti - 1 år
Synsvinkler178 grader
Strømforbrug i hvile0,3 Watt
VESA beslag mulighed-
Produktnr.T3M88AA#ABB