IT til professionelle
Log Ind Indkøbskurv +45 7020 1110
  
    

Højttalere - Speakers

Produkter

Rig, detaljeret lyd i GigaWorks™-kvalitet. Creatives® højttalersæt GigaWorks™ T20 giver naturtro stereo i hele frekvensområdet, når der lyttes eller komponeres. Sættet er konstrueret ud..(læs mere)
601,-
ex. moms
De bedste komponenter, den bedste fremstillingsmetode, den bedste ydelse. GigaWorks T40-højttalere er det bedste valg, når der skal nydes musik på pcen...(læs mere)
888,-
ex. moms
Creative Inspire T10-højttalere leverer al digital musik i høj kvalitet. De kompakte og slanke højttalere i blank sort kombinerer avanceret teknologi med flot design for at kunne levere..(læs mere)
333,-
ex. moms
Udskift dine almindelige højttalere med Creative D80, som er en kompakt trådløs højttaler, som helt sikkert vil få dig op af sofaen for at nyde musikken helt trådløst!..(læs mere)
254,-
ex. moms
Den mest avancerede speakerphone fra Jabra til bilen, der leverer klare, støjfrie opkald og fremragende musikpræstation med virtuel surround-sound fra tre højttalere...(læs mere)
581,-
ex. moms
Du kan lave en samtale om til et effektivt telefonmøde på få sekunder med Jabra Speak 510. Den intuitive speakerphone tilsluttes via USB og Bluetooth og giver en krystalklar lyd...(læs mere)
751,-
ex. moms
Fire tilbehørsenheder i en: Strømbank, trådløs router, ekstern harddisk og bluetooth højttaler..(læs mere)
589,-
ex. moms
Logitech S150 Digital USB - Multimedie højttalere for PC - USB - 1.2 Watt (Total) - sort..(læs mere)
172,-
ex. moms
NEC Soundbar PRO for all 9-series and P/PA-serie models..(læs mere)
472,-
ex. moms
Apple
Lenovo
Microsoft
VM Ware
Cisco
Hewlett Packard Enterprise
WatchGuard
Zebra
HP